Tvangsfjernelser

​En tvangsfjernelse er en alvorlig sag, som kan vende op og ned på både barnets og forældrenes liv, og derfor bør familien hurtigst muligt søges råd og vejledning hos en advokat, som er kompetent indenfor netop dette felt, og kan se helt objektivt på sagen.

​Advokat Klaus Ewald er en erfaren advokat i tvangsfjernelsessager – både som advokat for barnet og som advokat for forældrene – og han har fuld forståelse for den svære situation familien er kommet i.

Advokat Klaus Ewald er klar til en gratis, fortrolig og uforpligtende snak om sagen, hvor han samtidigt vil rådgive om, hvordan sagen skal behandles bedst muligt.​

Valg af forsvarer

​Du har ret til frit at vælge din forsvarer blandt alle landets advokater. Hvis du allerede er blevet tildelt en beskikket advokat af Retten, har du normalt altid ret til at skifte til en anden forsvarsadvokat, som du selv vælger.

​Du er meget velkommen til at kontakte Advokat Klaus Ewald for en uforpligtende drøftelse af, om du ønsker at skifte forsvarer til Klaus Ewald.

​Såfremt du ikke selv har mulighed for at kontakte den ønskede forsvarsadvokat, f.eks. fordi du er varetægtsfængslet, kan du gøre følgende:

  • Bede personalet i arresten om at kontakte den nye advokat.
  • Bede personalet i arresten om at sende en fax til retten om, at du vil skifte advokat.
  • Skriv en kort fuldmagt til din familie, hvorefter de kan kontakte advokaten på dine vegne. F.eks: ”Jeg ønsker advokat XX som min forsvarer” og så din underskrift.
  • Bede politiet hjælpe dig med at skifte forsvarer.

Herefter klarer Advokatfirmaet Klaus Ewald det fornødne i forhold til Retten og Politiet.

Så snart ombeskikkelse er sket, vil advokat Klaus Ewald kontakte dig.

Betaling af salær i beskikkede sager​

​Salæret til beskikkede advokat fastsættes som hovedregel af dommeren efter faste takster, som er de samme, uanset om du selv har valgt din forsvarer, eller du benytter den advokat, som retten har tildelt dig. Det vil sige at timetaksten er ens for alle beskikkede advokater. Vinder du sagen, betaler statskassen salæret til den beskikkede advokat.

Hvis du taber sagen, vil dommeren pålægge dig at betale sagens omkostninger, herunder udgiften til advokatbistand. Statskassen lægger imidlertid altid ud for forsvarerens salær, så du kommer ikke til at skylde vedkommende penge, men du vil senere få en opkrævning fra politiet. Det vil normalt være muligt at aftale en afdragsordning.​

Du kan læse​ mere om salærfastsættelse her.

Kontakt vores advokatfirma for en uforpligtende snak

Du er altid velkommen til at tage kontakt til vores advokatfirma for en uformel snak om din sag.

Det første møde er helt gratis og uforpligtende. Vi kan enten kontaktes på telefon 66 12 93 12, eller på e-mail lp@adv-ewald.dk eller via vores kontaktformular her på siden.

Se videoen herover, hvor jeg fortæller om virksomhed, og hvad vi beskæftiger os med.

Udtalelser fra vores kunder

stars_27_887

"Klaus arbejder med hjertet"

Og jeg anbefaler ham til alle der måtte ha brug for en trofast mand. Klaus arbejder med hjertet. Han kæmper for det danske. Og de danske værdier.

Kate Haagensen

stars_27_887

"Fantastisk advokat"

Fair behandling, og fair pris.

Hjælper når der er brug for det 👍

Thomas Kirk

stars_27_887

"En af Danmarks allerbedste advokater"

Klaus Ewald er en af Danmarks allerbedste advokater, måske endda den bedste...

Maj-Britt Krittenstein

Kontakt Advokatfirmaet Klaus Ewald

Her kan du finde vores kontaktoplysninger samt åbningstider. Du kan altid udfylde formularen, såfremt du har flere spørgsmål.

Åbningstider

Mandag-​torsdag:

​09.00-16.00

Fredag:

​09.00-14.00

Lørdag:

LUKKET

Søndag:

LUKKET

Vi svarer inden for 24-48 timer.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Advokatfirmaet Klaus Ewald

CVR: 26336430

Kongensgade 38, 5000 Odense C

Kontonr.: 6866 1074531 i Nordfyns Bank