​Familieadvokat der tilbyder rådgivning og bistand i familiesager

Der er mange måder at leve et lykkeligt liv på. Det gælder blot om at finde den rette løsning. 

Med stadig mere komplekse familie- og samlivsformer har mange mennesker i dag behov for advokatbistand fra en familieadvokat og juridisk rådgivning i forbindelse med samliv og ægteskab, valg af formueordninger, arveretlige forhold og lignende.

​Dette kan vi hos Advokatfirmaet Klaus Ewald tilbyde til en rimelig pris. Vi har stor erfaring som familieadvokat for familier i blandt andet Odense, Nyborg, Otterup og omegn, men også på resten af Fyn. Her tilbyder vi juridisk rådgivning og bistand inden for alle aspekter af både det familieretlige og det arveretlige område.

Vi har stor erfaring i sager, der involverer børn

Mange forældre lægger sag an mod den anden part for så vidt angår forældremyndighed, samvær og spørgsmålet om, hvor barnet skal bo henne. Dét er nogle af de sager, som vi har meget stor erfaring med.

​Derudover har vi tillige stor erfaring i sager omkring tvangsfjernelse og anbringelse af børn, hvor vi bliver beskikket for forældrene i sager for børn- og ungeudvalg, ankestyrelse og ved domstolene. 

​Kontakt os hvis du har brug for en erfaren familieadvokat

Som nævnt kan der være mange forskellige årsager til at tage kontakt til en familieadvokat. Uanset årsagen kan du altid forvente, at vi forsøger at finde frem til den bedste løsning for dig og din familie. Har du brug for en god familieadvokat, så tag kontakt til os. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på vores advokatbistand og juridiske rådgivning, og vi sikrer, at du er tryg under hele processen.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 66 12 93 12 til en uforpligtende snak, men alternativt kan du også skrive til vores e-mail lp@adv-ewald.dk eller udfylde vores kontaktformular her på siden. Det første møde hos os er helt gratis og uforpligtende. 

Kontakt vores advokatfirma for en uforpligtende snak

Du er altid velkommen til at tage kontakt til vores advokatfirma for en uformel snak om din sag.

Det første møde er helt gratis og uforpligtende. Vi kan enten kontaktes på telefon 66 12 93 12, eller på e-mail lp@adv-ewald.dk eller via vores kontaktformular her på siden.

Se videoen herover, hvor jeg fortæller om virksomhed, og hvad vi beskæftiger os med.

Udtalelser fra vores kunder

stars_27_887

"Klaus arbejder med hjertet"

Og jeg anbefaler ham til alle der måtte ha brug for en trofast mand. Klaus arbejder med hjertet. Han kæmper for det danske. Og de danske værdier.

Kate Haagensen

stars_27_887

"Fantastisk advokat"

Fair behandling, og fair pris.

Hjælper når der er brug for det 👍

Thomas Kirk

stars_27_887

"En af Danmarks allerbedste advokater"

Klaus Ewald er en af Danmarks allerbedste advokater, måske endda den bedste...

Maj-Britt Krittenstein

Kontakt Advokatfirmaet Klaus Ewald

Her kan du finde vores kontaktoplysninger samt åbningstider. Du kan altid udfylde formularen, såfremt du har flere spørgsmål.

Åbningstider

Mandag-​torsdag:

​09.00-16.00

Fredag:

​09.00-14.00

Lørdag:

LUKKET

Søndag:

LUKKET

Vi svarer inden for 24-48 timer.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Advokatfirmaet Klaus Ewald

CVR: 26336430

Kongensgade 38, 5000 Odense C

Kontonr.: 6866 1074531 i Nordfyns Bank