En erfaren advokat skaber tryghed​

​​Juridisk rådgivning er i dag næsten et must, i mange tilfælde hører rådgivningen sammen med en aktuel sag og dermed er det i mange tilfælde penge at spare hvis advokaten kommer ind så tidlig i forløbet som muligt.

Advokaten er der også både før og efter en retssag og to par øjne og ører hører bedre end et par og dermed har man hele tiden en sparrings partner når man skal viderer i systemet.

En advokat har i mange tilfælde f.eks børne eller familie sager nemmere adgang til oplysninger fra div. myndigheder og kan dermed spare dig som klient for mange bekymringer.

For erhvervslivet er det en sikkerhed at have en advokat, hvis man er innovativ i sin virksomhed er det med at have det juridiske på plads inden man søsætter for mange skibe, ligesom det i mange tilfælde er nemmere at komme igennem systemer hvis advokaten er med på sidelinjen.

Det skal være trygt at komme til sin advokat, og vores personale vil gøre alt for at give kunden denne oplevelse og samtidig får vi lov til at bevise at vi kan magte de opgaver vi påtager os.​

Kontakt os

Skriv til os og vi vil bestræbe os på at besvare dig hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Information

Advokatfirmaet Klaus Ewald

CVR: 26336430

Kontonr.: 6866 1074531 i Nordfyns Bank

​Telefon: 66 12 93 12

E-mail: lp@adv-ewald.dk

Adresse

Kongensgade 38
5000 Odense C