Ekspert i straffesager

Vi tager alle typer klienter inden for strafferetsplejen

Advokat Klaus Ewald er en erfaren advokat i straffesager og har opbygget en stor erfaring i repræsentaion af alle typer af klienter inden for strafferetsplejen, det uanset om det gælder overtrædelser af straffelovgivningen eller på anden vis hvor sagen skal for i retten f.eks. ved overtrædelser i forbindelse med skatte- og afgiftslovgivningen. 

Advokat Klaus Ewald har møderet for Højesteret, det betyder at han er i stand til at repræsentere straffesager hele vejen igennem retssystemet. Han har gennem årene repræsenteret klienter fra Odense, Otterup, Nyborg og resten af Fyn.

​Det indledende stadie

Hvis du bliver sigtet i en straffesag, så har du ret til at blive repræsenteret af en forsvarsadvokat. Du har ret til frit at vælge din forsvarer blandt alle landetes advokater. Kontakt os straks, så vi er med fra første færd. Vi er til stede under afhøringer hos politiet. Vi rådgiver dig om hvor vidt du skal udtale dig eller ej. Vi rådgiver dig med hensyn til bevisførelse, vidneførsel mv. Hvis du er varetægtsfængslet følger vi både dig og din familie tæt.

​Retsmøder

​Vi repræsenterer dig i retten ved straffesager. Vi forbereder dig på sagens gang, spørgsmål, sagsomkostninger eventuel anke mv. Det er vigtigt at være velforberedt for at kunne imødegå politiets- og anklagemyndighedens synspunkter.

Vi rådgiver dig om erstatning i forbindelse med den erstatning du måtte have krav på efter Rigsadvokatens retningslinjer, hvis du har været udsat for et straffeprocessuelt indgreb i form af ransagning, beslaglæggelse etc.

​Vi lægger stor vægt på en grundig sagsforberedelse hvor du er en aktiv medspiller, for at det kan blive afklaret i hvilket omfang der er brug for specielle tiltag i forhold til efterforskningen, det kan være i form af vidneafhøringer eller andre undersøgelser der har betydning for netop din sag.

Kontakt os for hjælpe ved straffesager

​Advokatfirmaet Klaus Ewald lægger stor vægt på at have en tæt kontakt til klienterne, navnlig hvis der er tale om varetægtsfængsling, og i det omfang at sekretærerne kan bistå hermed vil de yde en optimal service for at varetage dine interesser i forhold til dine pårørende.

​Så til politi og andre myndigheder bed dem kontakte Adv. Klaus Ewald.

Kontakt vores advokatfirma for en uforpligtende snak

Du er altid velkommen til at tage kontakt til vores advokatfirma for en uformel snak om din sag.

Det første møde er helt gratis og uforpligtende. Vi kan enten kontaktes på telefon 66 12 93 12, eller på e-mail lp@adv-ewald.dk eller via vores kontaktformular her på siden.

Se videoen herover, hvor jeg fortæller om virksomhed, og hvad vi beskæftiger os med.

Udtalelser fra vores kunder

stars_27_887

"Klaus arbejder med hjertet"

Og jeg anbefaler ham til alle der måtte ha brug for en trofast mand. Klaus arbejder med hjertet. Han kæmper for det danske. Og de danske værdier.

Kate Haagensen

stars_27_887

"Fantastisk advokat"

Fair behandling, og fair pris.

Hjælper når der er brug for det 👍

Thomas Kirk

stars_27_887

"En af Danmarks allerbedste advokater"

Klaus Ewald er en af Danmarks allerbedste advokater, måske endda den bedste...

Maj-Britt Krittenstein

Kontakt Advokatfirmaet Klaus Ewald

Her kan du finde vores kontaktoplysninger samt åbningstider. Du kan altid udfylde formularen, såfremt du har flere spørgsmål.

Åbningstider

Mandag-​torsdag:

​09.00-16.00

Fredag:

​09.00-14.00

Lørdag:

LUKKET

Søndag:

LUKKET

Vi svarer inden for 24-48 timer.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Advokatfirmaet Klaus Ewald

CVR: 26336430

Kongensgade 38, 5000 Odense C

Kontonr.: 6866 1074531 i Nordfyns Bank