Advokat Benny Collenburg​

​Benny Collenburg har været beskikket som advokat siden 1991.

​Tlf.: dir. 20 41 10 37

E-mail: bc@adv-ewald.dk

Han har i alle årene arbejdet som almen praktiserende advokat, hvilket indebærer, at han har mangeårig erfaring som rådgiver for såvel private klienter som erhvervsklienter.

Udover praktiserende advokat er Benny Collenburg uddannet som mediatoradvokat. Det er et specielt uddannelsesforløb, der tager sigte på som rådgiver eller som opmand gennem dialog med parterne at søge konflikter og tvister løst i mindelighed, så parterne assisteres til at finde en fælles løsning på en given problemstilling.

Uddannelsen som mediatoradvokat har også medført særlige kompetencer, som Benny Collenburg gør brug af, når han yder rådgivning i familieretlige forhold. Det kan bl.a. være i forbindelse med separation og skilsmisse, samlivsophør, uenighed om forældremyndighed og samvær, arvesager, generationsskifte og bodeling.

Benny Collenburg har i forbindelse med sit virke som advokat bl.a. specialiseret sig i rådgivning i arveretlige anliggender, herunder udfærdigelse af testamenter samt behandling af både private boer og bobestyrerbehandling.

Han har stor erfaring og viden vedrørende fast ejendom med rådgivning ved ejendomsberigtigelse og tinglysning, hvad enten der er tale om private ejendomme eller erhvervsejendomme.

Med møderet for landsretten har Benny Collenburg endvidere erfaring med retssager og procedure. Dette gælder såvel straffesager som civile sager.

Et godt netværk bidrager til at yde den bedste service over for klienterne, hvis der måtte være brug for særlige kompetencer.

Kontakt vores advokatfirma for en uforpligtende snak

Du er altid velkommen til at tage kontakt til vores advokatfirma for en uformel snak om din sag.

Det første møde er helt gratis og uforpligtende. Vi kan enten kontaktes på telefon 66 12 93 12, eller på e-mail lp@adv-ewald.dk eller via vores kontaktformular her på siden.

Se videoen herover, hvor jeg fortæller om virksomhed, og hvad vi beskæftiger os med.

Udtalelser fra vores kunder

stars_27_887

"Klaus arbejder med hjertet"

Og jeg anbefaler ham til alle der måtte ha brug for en trofast mand. Klaus arbejder med hjertet. Han kæmper for det danske. Og de danske værdier.

Kate Haagensen

stars_27_887

"Fantastisk advokat"

Fair behandling, og fair pris.

Hjælper når der er brug for det 👍

Thomas Kirk

stars_27_887

"En af Danmarks allerbedste advokater"

Klaus Ewald er en af Danmarks allerbedste advokater, måske endda den bedste...

Maj-Britt Krittenstein

Kontakt Advokatfirmaet Klaus Ewald

Her kan du finde vores kontaktoplysninger samt åbningstider. Du kan altid udfylde formularen, såfremt du har flere spørgsmål.

Åbningstider

Mandag-​torsdag:

​09.00-16.00

Fredag:

​09.00-14.00

Lørdag:

LUKKET

Søndag:

LUKKET

Vi svarer inden for 24-48 timer.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Advokatfirmaet Klaus Ewald

CVR: 26336430

Kongensgade 38, 5000 Odense C

Kontonr.: 6866 1074531 i Nordfyns Bank