Erhverv

​Vi afdækker dine behov og vejleder om den bedste løsning.

​Som erhvervsadvokat er vores vigtigste rolle at vejlede vores kunder om den rigtige løsning, at sikre at alle relevante aspekter af den opgave der skal løses bliver undersøgt og vurderet nøje, og hele tiden have for øje at du som klient skal stå med den løsning som dækker dine egne forventninger og som opfylder gældende lovgivning.

Vi kan som erfarne erhvervs advokater rådgive dig omkring stiftelse af selskaber, omdannelse af selskaber, fusioner, salg og medarbejder sager, men også indrivelse af inkasso sager hvor vi har eksperticen til at gennemføre en effektiv sags behandling fra sagen kommer ind til den er afsluttet evt. med gennemførelse af fogedsager og sikring af dine fordringer.​

Vores kontor vil hele tiden stå til rådighed med informationer omkring hvor langt din sag er, og vi informerer løbende vores kunder med info oplysninger omkring de tiltag der gøres for at få afsluttet enhver sag.

Kontakt Advokat Klaus Ewald​

Vi deltager gerne på møder med virksomheden omkring inovation og hvad der kan gøres for at sikre firmaets fremtid og vi ser enhver opgave som en udfordring. Kontakt kontoret for en uforpligtende møde omkring din virksomhed.​

Udtalelser fra vores kunder

stars_27_887

"Klaus arbejder med hjertet"

Og jeg anbefaler ham til alle der måtte ha brug for en trofast mand. Klaus arbejder med hjertet. Han kæmper for det danske. Og de danske værdier.

Kate Haagensen

stars_27_887

"Fantastisk advokat"

Fair behandling, og fair pris.

Hjælper når der er brug for det 👍

Thomas Kirk

stars_27_887

"En af Danmarks allerbedste advokater"

Klaus Ewald er en af Danmarks allerbedste advokater, måske endda den bedste...

Maj-Britt Krittenstein

Kontakt Advokatfirmaet Klaus Ewald

Her kan du finde vores kontaktoplysninger samt åbningstider. Du kan altid udfylde formularen, såfremt du har flere spørgsmål.

Åbningstider

Mandag-​torsdag:

​09.00-16.00

Fredag:

​09.00-14.00

Lørdag:

LUKKET

Søndag:

LUKKET

Vi svarer inden for 24-48 timer.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Advokatfirmaet Klaus Ewald

CVR: 26336430

Kongensgade 38, 5000 Odense C

Kontonr.: 6866 1074531 i Nordfyns Bank