Erhverv

Vi afdækker dine behov og vejleder om den bedste løsning.

Som erhvervsadvokat er vores vigtigste rolle at vejlede vores kunder om den rigtige løsning, at sikre at alle relevante aspekter af den opgave der skal løses bliver undersøgt og vurderet nøje, og hele tiden have for øje at du som klient skal stå med den løsning som dækker dine egne forventninger og som opfylder gældende lovgivning.

Vi kan som erfarne erhvervs advokater rådgive dig omkring stiftelse af selskaber, omdannelse af selskaber, fusioner, salg og medarbejder sager, men også indrivelse af inkasso sager hvor vi har eksperticen til at gennemføre en effektiv sags behandling fra sagen kommer ind til den er afsluttet evt. med gennemførelse af fogedsager og sikring af dine fordringer.​

Vores kontor vil hele tiden stå til rådighed med informationer omkring hvor langt din sag er, og vi informerer løbende vores kunder med info oplysninger omkring de tiltag der gøres for at få afsluttet enhver sag.

Vi deltager gerne på møder med virksomheden omkring inovation og hvad der kan gøres for at sikre firmaets fremtid og vi ser enhver opgave som en udfordring.

Kontakt kontoret for en uforpligtende møde omkring din virksomhed.​

Kontakt os

Skriv til os og vi vil bestræbe os på at besvare dig hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Information

Advokatfirmaet Klaus Ewald

CVR: 26336430

Kontonr.: 6866 1074531 i Nordfyns Bank

​Telefon: 66 12 93 12

E-mail: lp@adv-ewald.dk

Adresse

Kongensgade 38
5000 Odense C