​Advokat Gert Dyrn

​Advokat med møderet for højesteret.

Tlf. 27 26 11 01

Email: gd@adv-ewald.dk

Gert Dyrn yder advokatbistand i straffesager, familiesager og udlændingesager samt generelt i sager mod systemet.

"Systemet" er efterhånden vokset almindelige mennesker over hovedet, og det kan være svært at finde rundt i og blive hørt af relevante myndigheder.

Dette gælder især for tvangsfjernelser af børn, hvor forældrene i praksis nærmest er retsløse. Gert Dyrn søger at genvinde respekten for almindelige mennesker, som er kommet i klemme i systemet. Han har god erfaring med at genetablere dialogen med kommunale myndigheder. Han har opnået resultater i forbindelse med afdækning af sagsbehandlingsfejl og hjemgivelser af børn.

Som forsvarsadvokat er hans mål at sikre frifindelse eller mindst mulig straf. Sagens tilrettelæggelse foregår i tæt samarbejde med klienten. Han har ført flere hundrede straffesager for by- og landsret og færdes hjemmevant i retssalene uden berøringsangst for dommere, anklagere og vidner. Han kan føre sagerne helt til tops, da han har møderet for Højesteret. Gert Dyrn har også ført sager for Menneskerettighedsdomstolen.

Når folk er varetægtsfængslet udgør den eneste kontaktperson ofte forsvarsadvokaten. Han er dette ansvar bevidst og søger at holde så tæt og hyppig forbindelse til klienten som muligt. Endvidere følger han op over for familie og socialforvaltninger i forbindelse med de praktiske spørgsmål, som kan opstå, når klienten er revet ud af dagligdagen.

På udlændingeområdet har Gert Dyrn bl.a. hjulpet folk tilbage Danmark trods Deres tidligere udrejse til hjemlandet. Udlændingeområdet er efterhånden mere eller mindre "lukket land" og meget svært at finde rundt i. Faktum er, at nåleøjet er blevet smallere med årene. Det er derfor uhyre vigtigt at give folk klar besked, så de ikke nærer falske forhåbninger.

Kontakt gerne Gert Dyrn - Han er altid klar på en uforpligtende drøftelse af din sag, så du kan tage stilling til, om du ønsker ham som advokat.

Kontakt os

Skriv til os og vi vil bestræbe os på at besvare dig hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Advokatfirmaet Klaus Ewald
Kongensgade 38
5000 Odense C

Information

Advokatfirmaet Klaus Ewald

CVR: 26336430

Kontonr.: 6866 1074531 i Nordfyns Bank

​Telefon: 66 12 93 12

E-mail: lp@adv-ewald.dk

Adresse

Kongensgade 38
5000 Odense C